Türkiye ve Avustralya U16 Milli Takımı Anzak Günü anısına maç yapacak

Türkiye ve Avustralya 16 Yaş Altı Milli Takımları, Anzak Günü'nün 94'üncü yıldönümü çerçevesinde iki maç oynayacak. Çanakkale 18 Mart Stadyumu'nda 24 Nisan Cuma günü saat 14.00'te oynanacak ilk maçın ardından Türkiye ve Avustralya U16 Milli Takımları, 26 Nisan Pazar günü saat 14.00'te Gelibolu 26 Kasım Şehir Stadı'nda bir kez daha karşı karşıya gelecek.

Her iki maçın da Çanakkaleli futbolseverler tarafından büyük ilgiyle takip edilmesini beklediklerini söyleyen Türkiye Futbol Federasyonu Genel Sekreteri Metin Kazancıoğlu şunları söyledi: "Anzak Günü münasebetiyle Avustralya Futbol Federasyonu'ndan böyle bir talep geldiğinde biz de Türkiye Futbol Federasyonu olarak konudan heyecan duyduk ve gerekli çalışmaları başlattık. Bu milli maçlar, iki ülke arasındaki işbirliğini daha da artıracaktır. Bu maçlara ve 25 Nisan akşamı İstanbul'da düzenlenecek kokteyle Avustralya Dışişleri ve Savunma Bakanlarının da teşrif edeceği de tarafımıza iletildi".


etiketler : Keywords: Türkiye ve Avustralya maçı, U16 Milli Takımı izle, Anzak Günü anısına , maç izle, lig tv izle, justin tv izle, maç yapacak

0 yorum

Yorum Gönder

Lig Tv Tıkla

Takımlara Göre Kategoriler

Labels

Lig Tv İzle